Opět zrychlujeme internet

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali, že pro Vás stále inovujeme městskou datovou síť, abychom Vám mohli poskytovat kvalitní služby.

Proto od 1. 11. 2021 navyšujeme rychlost většiny našich internetových tarifů.

U tarifů DATA PREMIUM, DATA EXTRA a DATA XL Optika je pro dosažení maximální rychlosti zapotřebí využívat aktivních prvků (switche, routery, síťové karty atd.) podporující rychlosti přenosu dat vyšší jak 100 Mbps.

Společnost Kabelová televize Ústí nad Orlicí, spol. s r.o. nemůže zaručit dosažení uvedených rychlostí na bezdrátových zařízeních, která nejsou schopná na základě technických, konfiguračních nebo fyzikálních vlastností tuto rychlost distribuovat. Rádi Vám však poradíme, jak takovou situaci řešit a jaké vhodné zařízení nebo jeho nastavení zvolit.

Cena služby ani další podmínky Vaší smlouvy se nemění. Navýšení rychlosti nemusíte jakkoli potvrzovat, dojde k němu automaticky. Vzhledem k charakteru změn máte možnost postupovat podle odst. 3.3.2. a) Všeobecných smluvních podmínek.

Věříme, že Vás navýšení rychlosti potěší.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Děkujeme, že jste s námi – jen díky tomu se můžeme jako společnost vlastněná městem podílet na získávání prostředků pro jeho další rozvoj.

Nezařazené