Od 1. května 2022 změna fakturace

Vážený zákazníku,

tímto bychom Vás chtěli informovat, že od měsíce května 2022 dojde ke změnám ohledně splatnosti částek za poskytované služby. Podle příslušných ustanovení Všeobecných smluvních podmínek je platba za televizní a datové služby splatná vždy do 15. dne v měsíci, ve kterém jsou služby poskytovány. U fakturací byly dosud prováděny platby za služby poskytované po uplynulém kalendářním měsíci (např. v měsíci březnu byla vystavena faktura a služby hrazeny za měsíc únor). V rámci sjednocení termínů splatnosti pro všechny druhy plateb (trvalé příkazy, inkaso, SIPO, fakturace) nyní přistupujeme ke změně – faktury budou vždy zasílány na počátku měsíce za služby poskytované v daném měsíci (tedy za květen bude faktura vystavena na počátku května a s úhradou rovněž v květnu).

Vzhledem k této změně obdržíte začátkem května 2022 v krátkém časovém sledu faktury za služby poskytované v dubnu a květnu, poté již standardně začátkem každého měsíce za služby pro ten daný měsíc.

Dále bychom Vás chtěli informovat, že od května 2022 již nebudeme zasílat faktury a upomínky v listinné podobě prostřednictvím České pošty, s.p., a to s ohledem na ekologickou a ekonomickou zátěž, která je s takovým zasíláním daňových dokladů spojena. Faktury naleznete v elektronické podobě v zákaznické zóně na těchto webových stránkách, rovněž je obdržíte do e-mailové schránky. Pokud jste nám svou e-mailovou adresu doposud nesdělili, nebo máte potíže s přihlášením do samoobsluhy, ozvěte se nám na e-mail: ktuo@ktuo.cz nebo na tel. číslo: 465 553 390.

Pro úhradu formou SIPO, trvalým příkazem a v hotovsti se termíny plateb nemění.

Děkujeme za pochopení

Kabelová televize Ústí nad Orlicí, spol. s r.o.

Nezařazené